Asiantuntija, materiaalitekniikka (Suomi)

Haluatko olla varmistamassa Suomen teollisuuden elinkaarenhallintaa?

Haemme materiaalitekniikan asiantuntijaa kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen vahvistamaan asiatuntijatiimiämme.

Työskentelet osana asiantuntijatiimiä, joka tuottaa monipuolisia elinkaarenhallintaan ja käyttövarmuuteen liittyviä palveluita eri teollisuuden aloille.

Työn kuva voi pitää sisällään muun muassa elinikätarkastusten ja -arviointien suunnittelua, kenttämetallurgiaa, vaurioanalyysejä, painelaitteiden tarkastusten suunnittelua ja tarkastusten koordinointia. Työssäsi pääset konkreettisesti varmistamaan asiakkaidemme tuotannon turvallista ja tehokasta käyttöä. Konsultoiva asiakastyöskentely ja työnhankinta ovat tärkeä osa työnkuvaasi. Taustatukena sinulla on käytettävissä ammattitaitoinen organisaatio, johon kuuluu muun muassa materiaali-, energia- ja hitsaustekniikan asiantuntijoita. Lopullinen työnkuva ja sisältö räätälöidään osaamisen mukaan.

Työ ei ole toimipaikkasidonnainen projektiluonteisuuden vuoksi. Koska asiakaskuntamme sijaitsee ympäri Suomea, työ edellyttää matkustusvalmiutta. Asiakaskäyntien ulkopuolella sinulla on vapaus valita mistä työskentelet.

Odotamme sinulta insinööri tai DI-tason koulutusta esimerkiksi materiaali-, konetekniikan- tai energiatekniikan alalta sekä työkokemusta toimialaltamme. Arvostamme kokemusta materiaalitekniikasta, metallurgiasta sekä vaurioselvityksistä.

Luemme eduksi myös mm. hitsaustekniikan ja tarkastusmenetelmien tuntemusta. Työ edellyttää hyvää suullista ja kirjallista viestintäkykyä suomeksi ja englanniksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän ja mahdollisuuden kehittyä elinkaarenhallinnan ja käyttövarmuuden moniosaajaksi. Uskallamme luvata kilpailijoitamme paremman kokonaiskompensaation sekä normaalia laajemmat työhyvinvointia ja työkykyä ylläpitävät henkilöstöedut.

Työnantajana kannustamme henkilökuntaamme ammatillisen pätevyyden ylläpitämiseen ja osaamisen kehittämiseen. Yrityksemme myös mahdollistaa tarvittavien pätevyyksien hankkimisen työn ohessa.

Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Hae mukaan asiantuntevaan joukkoomme!

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 29.1.2024 mennessä rekry@replico.fi tai oheisen lomakkeen kautta.

 

Jos sinua jäi jokin askarruttamaan ole yhteydessä

ryhmäpäällikkö Ville Väänänen 040 672 6115 tai ville.vaananen@replico.fi.

Lisätietoja rekrytointiprosessista antaa Henkilöstöpäällikkö Suvi Väänänen, suvi.vaananen@replico.fi

 

Tutustu porukkaamme

Artikkeleiden kautta pääset tutustumaan paremmin meihin replicolaisiin sekä asiantuntemukseemme. Kurkkaa myös toimintatapamme, ne kertovat asiakaspalveluasenteestamme.

Muut ajankohtaiset

Harjoittelija (kesätyö), teollisuuden tarkastukset ja elinkaarenhallinta

Kiinnostaako sinua Suomen teollisuuden toimintavarmuus? Haemme harjoittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen kesäkaudelle 2024 avustaviin työtehtäviin teollisuuden tarkastuksien ja elinkaarenhallinnan asiantuntijatehtävien parissa. Harjoittelijana työskentelet tiiviisti yhteistyössä kokeneemman asiantuntijan kanssa ja olet osa asiantuntijatiimiä, mutta osaat toimia ja viedä asioita eteenpäin myös itsenäisesti. Tyypillisiä asiakkaitamme ovat muun muassa energia- metsä- sekä öljy- ja kaasuteollisuuden yritykset. Työnkuva on pääsääntöisesti liikkuvaa

Osaksi Replicon tiimiä?

Rekrytoimme jatkuvasti palvelukulttuuriimme soveltuvia uusia Replicolaisia Jätäthän avoimen työhakemuksesi ja liity osaajaverkostoomme,  mikäli Replico vaikuttaa sellaiselta työyhteisöltä ja yritykseltä, jossa näkisit kukoistavasi tulevaisuudessa. Kerro avoimessa hakemuksessa itsestäsi, osaamisestasi ja toiveistasi työkuvioiden suhteen. Olit sitten vastavalmistunut tai kokeneempi konkari kutsumme kaikki kiinnostavat ehdokkaat etätapaamiseen vaihtamaan ajatuksia tulevaisuuden näkymistämme sekä miten ne kohtaisivat sinun urapolullasi. Toki voit myös

© Replico Oy 2024