Tarkastaja-asiantuntija, kattila- ja elinikätarkastukset (Suomi)

Haluatko olla varmistamassa Suomen teollisuuden elinkaarenhallintaa? Meiltä saat työyhteisön ja esihenkilön joka on oikeasti kiinnostunut hyvinvoinnistasi.

Haemme tarkastaja-asiantuntijaa kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen vahvistamaan asiatuntijatiimiämme. Työskentelet osana asiantuntijaryhmää, joka tuottaa monipuolisia elinkaarenhallintaan ja käyttövarmuuteen liittyviä palveluita eri teollisuuden aloille.

Meitä Replicolaisia yhdistää intohimo tai vähintäänkin palava kiinnostus materiaalitekniikkaa ja käyttövarmuuden parantamista kohtaan. Olemme luonteeltamme reippaita ja mutkattomia asiakaspalvelijoita. Asiakkaamme tietävät soittaessaan, että otamme asian hoitoomme, kannamme vastuun ja järjestämme asiat onnistumaan.

Työn kuva koostuu pääasiallisesti asiakkaidemme tuotanto-omaisuuden toimintavarmuuteen liittyvistä tarkastuksista. Työskentelet tiiviisti erityyppisten kattilalaitosten ja niihin liittyvien säiliöiden ja putkistojen sekä painelaitteiden parissa. Työn kuvaan kuuluu tarkastussuunnitelmien tekeminen, NDT-tarkastusten ja aputöiden koordinointi, tarkastustulosten analysointi sekä kohteiden visuaaliset tarkastukset. Tämän lisäksi keskeinen osa työtä on kokonaisvaltainen raportointi asiakkaalle toimenpidesuosituksineen.

Työ ei ole toimipaikkasidonnainen projektiluonteisuuden vuoksi. Koska asiakaskuntamme sijaitsee ympäri Suomea, työ edellyttää matkustusvalmiutta. Asiakaskäyntien ulkopuolella sinulla on vapaus valita mistä työskentelet.

Odotamme sinulta insinööri tai DI-tason koulutusta esimerkiksi materiaali-, konetekniikan- tai energiatekniikan alalta sekä työkokemusta tarkastustoimiala. Arvostamme:

·       Työkokemusta kattilalaitosten tarkastuksesta

·       NDT-menetelmien tuntemista

·       Kokemusta valmistuksen valvonnasta

·       Kokemusta projektityöskentelystä

Luemme eduksi myös mm. IWE/IWI/IWS sekä NDT pätevyydet. Työ edellyttää hyvää suullista ja kirjallista viestintäkykyä suomeksi ja englanniksi.

Työnantajana kannustamme henkilökuntaamme ammatillisen pätevyyden ylläpitämiseen ja osaamisen kehittämiseen. Yrityksemme myös mahdollistaa tarvittavien pätevyyksien hankkimisen työn ohessa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän ja mahdollisuuden kehittyä elinkaarenhallinnan ja käyttövarmuuden moniosaajaksi. Uskallamme luvata kilpailijoitamme paremman kokonaiskompensaation sekä normaalia laajemmat työhyvinvointia ja työkykyä ylläpitävät henkilöstöedut.

Hae mukaan asiantuntevaan joukkoomme!

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 31.3.2024 mennessä rekry@replico.fi tai lomakkeen kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Ville Väänänen 040 672 6115 tai ville.vaananen@replico.fi.

Lisätietoja rekrytointiprosessista antaa Henkilöstöpäällikkö Suvi Väänänen, suvi.vaananen@replico.fi

Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Tutustu porukkaamme

Artikkeleiden kautta pääset tutustumaan paremmin meihin replicolaisiin sekä asiantuntemukseemme. Kurkkaa myös toimintatapamme, ne kertovat asiakaspalveluasenteestamme.

Muut ajankohtaiset

Osaksi Replicon tiimiä?

Rekrytoimme jatkuvasti palvelukulttuuriimme soveltuvia uusia Replicolaisia Jätäthän avoimen työhakemuksesi ja liity osaajaverkostoomme,  mikäli Replico vaikuttaa sellaiselta työyhteisöltä ja yritykseltä, jossa näkisit kukoistavasi tulevaisuudessa. Kerro avoimessa hakemuksessa itsestäsi, osaamisestasi ja toiveistasi työkuvioiden suhteen. Olit sitten vastavalmistunut tai kokeneempi konkari kutsumme kaikki kiinnostavat ehdokkaat etätapaamiseen vaihtamaan ajatuksia tulevaisuuden näkymistämme sekä miten ne kohtaisivat sinun urapolullasi. Toki voit myös

© Replico Oy 2024