Tulisitko meille työkaveriksi?

Meitä Replicolaisia yhdistää intohimo tai vähintäänkin palava kiinnostus materiaalitekniikkaa ja käyttövarmuuden parantamista kohtaan. Olemme luonteeltamme reippaita ja mutkattomia asiakaspalvelijoita. Asiakkaamme tietävät soittaessaan, että otamme asian hoitoomme, kannamme vastuun ja järjestämme asiat onnistumaan.

Rekrytoimme jatkuvasti palvelukulttuuriimme soveltuvia uusia Replicolaisia olit sitten vastavalmistunut tai kokeneempi konkari.

Jätäthän avoimen työhakemuksesi, mikäli näet, että Replico tuntuu sellaiselta työyhteisöltä ja yritykseltä, jossa näet itsesi tulevaisuudessa.

Asiantuntijuutemme ei ole yksilösuoritus, vaan yhdistelmä dataa, yhteistyötä ja erityisosaamista.

Töihin on kiva tulla

 

Työyhteisön jaetut arvot toimivat päivittäisen toimintamme kivijalkana.

Työmme edellyttää uteliaisuutta, tiedonjanoa ja halua tehdä taustatyöt huolella. Siten myös yrityskulttuurimme kannustaa suhtautumaan omaan osaamiseen intohimoisesti.

Artikkeleiden kautta pääset tutustumaan paremmin meihin replicolaisiin sekä asiantuntemukseemme. Kurkkaa myös toimintatapamme, ne kertovat asiakaspalveluasenteestamme.

 

Arvomme

Palvelukyky

Meidät tunnetaan yhteistyökykyisenä, puolueettomana kumppanina joka on valmis auttamaan kaikissa tarkastusalan sekä kunnonhallinnan haasteissa ripeästi ja asiantuntevasti.

Hyvinvointi

Henkilöstömme hyvinvointi on kaiken perusta. Kaikki pääsevät terveinä kotiin. Mahdollistamme ja kunnioitamme jokaisen vapaa-aikaa ja palautumista.

Rehellisyys ja kunnioitus

Kaikki toimintamme perustuu rehellisyyteen niin asiakkaitamme kuin myös kollegoitamme kohtaan. Emme hyväksy missään muodossa syrjintää tai epäasiallista käytöstä.

Asiantuntijuus

Asiantuntemus on enemmän kuin yksilösuoritus. Muodostamme yhdessä kollegoidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa joukkueen, jonka osaamiset täydentävät toisiaan. Vaalimme osaamisen jakamista ja kehittämistä kaikessa tekemisessämme. Emme tyydy vain toteamaan vaan hyödynnämme osaamistamme asiakkaan arkea helpottaen.

Suvi VäänänenTalous- ja Henkilöstöpäällikkö, Tradenomi

Avoimet paikkamme

Katso kaikki työpaikat

Tarkastaja-asiantuntija, kattila- ja elinikätarkastukset (Suomi)

Haluatko olla varmistamassa Suomen teollisuuden elinkaarenhallintaa? Meiltä saat työyhteisön ja esihenkilön joka on oikeasti kiinnostunut hyvinvoinnistasi. Haemme...

Osaksi Replicon tiimiä?

Rekrytoimme jatkuvasti palvelukulttuuriimme soveltuvia uusia Replicolaisia Jätäthän avoimen työhakemuksesi ja liity osaajaverkostoomme,  mikäli Replico vaikuttaa sellaiselta työyhteisöltä ja...

Avoin hakemus

Jätä työhakemus

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Max. tiedoston koko: 16 MB.
© Replico Oy 2024