Miten me sen teemme?

Painelaitteiden tarkastukset ovat lakisääteisiä tarkastuksia. Laitteen sisäpuoliset tarkastukset ovat aineesta, paineesta ja tilasta johtuen usein haasteellisia. Tällöin sisäpuolista kuntoa seurataan ulkoa tehtävillä ainetta rikkomattomilla tarkastusmenetelmillä.

Painelaiteseuranta tehdään laitoksen käydessä, jolloin vältytään tuotantoseisakeilta. Jatkuvalla seurannalla voidaan korvata määräaikaistarkastuksiin kuuluvia tarkastuksia, kuten painekoe ja sisäpuolinen tarkastus.

Yhdessä tuttujen kumppaneidemme kanssa, vastaamme kaikista painelaiteseurannan osa-alueista. Painelaiteseuranta soveltuu erityisesti kylmälaitoksille tai rakenteellisista syistä vaikeasti tarkastettaviin kohteisiin.

Artikkelit

Lue lisää

Päivi Lemberg on mukana varmistamassa tuotantolaitosten toimivuutta ja turvallisuutta – ”Parasta työssäni on monipuolisuus”

Lemberg on työskennellyt tarkastusasiantuntijana jo vuodesta 1997, eikä voi kuvitella itseään muussa työssä. Uralle on mahtunut myös...

Vantaan Energia luottaa Replicon kykyyn parantaa tarkastusten laatua ja kustannustehokkuutta

  Aikaisemmin Vantaan Energian tarkastuksia ei ohjattu pitkän aikavälin mittausdataan perustuen. Yhteistyö Replicon kanssa on kuitenkin auttanut...

© Replico Oy 2023