Asiantuntijuutta asiakkaan etu edellä

Strategiamme ytimessä ovat materiaalitekniikan insinööriosaaminen, palvelukyky ja yhteistyö. Toimintatapamme, joka koostuu kolmesta pääperiaatteestamme, ohjaa kaikkea tekemistämme.

  • Kohdennamme tarkastukset oikea-aikaisesti oikeisiin tarkastuspisteisiin.
  • Tarkastustulosten lisäksi annamme selkokieliset puolueettomat toimenpide-ehdotukset.
  • Helpotamme asiakkaidemme arkea.

 

Kokonaispalvelua insinöörien ohjauksessa

Asiantuntijuutemme muodostuu insinööriemme laajasta prosessikohtaisesta kokemuksesta ja jatkuvasti päivittyvästä tiedosta. Tarkastus- ja analytiikkaosaamistamme johdamme ISO sertifioidun johtamisjärjestelmämme avulla. Asiantuntijuutemme ei ole yksilösuoritus, vaan yhdistelmä dataa, yhteistyötä ja erityisosaamista.

Revisiot ovat asiakkaillemme usein hektisiä ja haastavia laajan toimittajaverkoston ja tiukkojen aikataulupaineiden vuoksi. Replicon asiantuntijan johtama kokonaispalvelumme pitää sisällään suunnittelun, koordinoinnin, puhdistus/hiontatyöt,  NDT tarkastukset sekä mahdolliset vaurioselvitykset. Investointiprojekteissa asiantuntijuuttamme hyödynnetään erityisesti toimitus- ja asennusvalvontatehtävissä.

Arvomme

Palvelukyky

Meidät tunnetaan yhteistyökykyisenä, puolueettomana kumppanina joka on valmis auttamaan kaikissa tarkastusalan sekä kunnonhallinnan haasteissa ripeästi ja asiantuntevasti.

Hyvinvointi

Henkilöstömme hyvinvointi on kaiken perusta. Kaikki pääsevät terveinä kotiin. Mahdollistamme ja kunnioitamme jokaisen vapaa-aikaa ja palautumista.

Rehellisyys ja kunnioitus

Kaikki toimintamme perustuu rehellisyyteen niin asiakkaitamme kuin myös kollegoitamme kohtaan. Emme hyväksy missään muodossa syrjintää tai epäasiallista käytöstä.

Asiantuntijuus

Asiantuntemus on enemmän kuin yksilösuoritus. Muodostamme yhdessä kollegoidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa joukkueen, jonka osaamiset täydentävät toisiaan. Vaalimme osaamisen jakamista ja kehittämistä kaikessa tekemisessämme. Emme tyydy vain toteamaan vaan hyödynnämme osaamistamme asiakkaan arkea helpottaen.

© Replico Oy 2023