Harjoittelija (kesätyö), teollisuuden tarkastukset ja elinkaarenhallinta

Kiinnostaako sinua Suomen teollisuuden toimintavarmuus?

Haemme harjoittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen kesäkaudelle 2024 avustaviin työtehtäviin teollisuuden tarkastuksien ja elinkaarenhallinnan asiantuntijatehtävien parissa.

Harjoittelijana työskentelet tiiviisti yhteistyössä kokeneemman asiantuntijan kanssa ja olet osa asiantuntijatiimiä, mutta osaat toimia ja viedä asioita eteenpäin myös itsenäisesti. Tyypillisiä asiakkaitamme ovat muun muassa energia- metsä- sekä öljy- ja kaasuteollisuuden yritykset.

Työnkuva on pääsääntöisesti liikkuvaa kenttätyötä asiakkaidemme vuosihuolloissa ja tehtäviisi kuuluu muun muassa avustavia rooleja tarkastuksiin liittyvien tehtävien parissa. Koska asiakaskuntamme sijaitsee ympäri Suomea, työ edellyttää matkustusvalmiutta. Pääsääntöinen toiminta-alueesi tulee painottumaan Etelä-Suomen alueelle.

Etsimme materiaali-, energia- tai konetekniikan opintojen loppuvaiheessa olevaa opiskelijaa (insinööri/DI). Aikaisempi kokemus teollisuusympäristöissä työskentelystä ja projektinhallinnasta katsotaan eduksi, mutta tärkeämpää on kuitenkin aito kiinnostus alaamme kohtaan. Menestyminen tehtävässä edellyttää aktiivista ja kunnianhimoista otetta työhön, palveluasennetta sekä palavaa tiedon janoa.

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä oppimaan ja kehittymään osana Suomen johtavaa materiaalitekniikan- ja tarkastusalan asiantuntijatiimiä sekä tutustumaan monipuolisesti eri teollisuuden aloille tarjottaviin elinkaarenhallinnan palveluihin. Pääset osaksi ammattitaitoista, välitöntä ja avointa työyhteisöämme. Tekemistämme ohjaa ratkaisukeskeinen työskentelytapa, asiakaskeskeisyys sekä uteliaisuus ja jatkuva toiminnan kehittäminen.

Työsuhde on määräaikainen ja sovittavissa toukokuusta elokuuhun asti. Jakson jälkeen on mahdollisuus keskustella opintojen aikaisesta osa-aikatyöstä tai mahdollisen opinnäytetyön toimeksiannosta.

Hae mukaan asiantuntevaan joukkoomme!

Mikäli kiinnostuit, kerrothan lisää itsestäsi lähettämällä lyhyt esittely itsestäsi ja osaamisestasi oheisen lomakkeen kautta.

Jätäthän hakemuksesi 29.02.2024 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Jäikö jokin askarruttamaan?

Lisätietoja tehtävästä antaa Tuukka Uosukainen 050 306 0471, Ville Väänänen 040 672 6115 tai HR-päällikkö Suvi Väänänen suvi.vaananen@replico.fi

Rekrytointiprosessiimme kuuluu terveystarkastus ja huumausainetesti

Tutustu porukkaamme ja toimintaamme

Artikkeleiden kautta pääset tutustumaan paremmin meihin replicolaisiin sekä asiantuntemukseemme. Kurkkaa myös toimintatapamme, ne kertovat asiakaspalveluasenteestamme.

Muut ajankohtaiset

Asiantuntija, materiaalitekniikka (Suomi)

Haluatko olla varmistamassa Suomen teollisuuden elinkaarenhallintaa? Haemme materiaalitekniikan asiantuntijaa kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen vahvistamaan asiatuntijatiimiämme. Työskentelet osana asiantuntijatiimiä, joka tuottaa monipuolisia elinkaarenhallintaan ja käyttövarmuuteen liittyviä palveluita eri teollisuuden aloille. Työn kuva voi pitää sisällään muun muassa elinikätarkastusten ja -arviointien suunnittelua, kenttämetallurgiaa, vaurioanalyysejä, painelaitteiden tarkastusten suunnittelua ja tarkastusten koordinointia. Työssäsi pääset konkreettisesti varmistamaan asiakkaidemme tuotannon turvallista

Osaksi Replicon tiimiä?

Rekrytoimme jatkuvasti palvelukulttuuriimme soveltuvia uusia Replicolaisia Jätäthän avoimen työhakemuksesi ja liity osaajaverkostoomme,  mikäli Replico vaikuttaa sellaiselta työyhteisöltä ja yritykseltä, jossa näkisit kukoistavasi tulevaisuudessa. Kerro avoimessa hakemuksessa itsestäsi, osaamisestasi ja toiveistasi työkuvioiden suhteen. Olit sitten vastavalmistunut tai kokeneempi konkari kutsumme kaikki kiinnostavat ehdokkaat etätapaamiseen vaihtamaan ajatuksia tulevaisuuden näkymistämme sekä miten ne kohtaisivat sinun urapolullasi. Toki voit myös

© Replico Oy 2024