Osaksi Replicon tiimiä?

Rekrytoimme jatkuvasti palvelukulttuuriimme soveltuvia uusia Replicolaisia

Jätäthän avoimen työhakemuksesi ja liity osaajaverkostoomme,  mikäli Replico vaikuttaa sellaiselta työyhteisöltä ja yritykseltä, jossa näkisit kukoistavasi tulevaisuudessa.

Kerro avoimessa hakemuksessa itsestäsi, osaamisestasi ja toiveistasi työkuvioiden suhteen.

Olit sitten vastavalmistunut tai kokeneempi konkari kutsumme kaikki kiinnostavat ehdokkaat etätapaamiseen vaihtamaan ajatuksia tulevaisuuden näkymistämme sekä miten ne kohtaisivat sinun urapolullasi. Toki voit myös suoraan soittaa tai laittaa meille sähköpostia, jos se tuntuu sinusta luontevammalle.

Jätä avoin hakemuksesi täällä.

Tervetuloa mukaan porukkaamme!

 

Muut ajankohtaiset

Tarkastaja-asiantuntija, kattila- ja elinikätarkastukset (Suomi)

Haluatko olla varmistamassa Suomen teollisuuden elinkaarenhallintaa? Meiltä saat työyhteisön ja esihenkilön joka on oikeasti kiinnostunut hyvinvoinnistasi. Haemme tarkastaja-asiantuntijaa kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen vahvistamaan asiatuntijatiimiämme. Työskentelet osana asiantuntijaryhmää, joka tuottaa monipuolisia elinkaarenhallintaan ja käyttövarmuuteen liittyviä palveluita eri teollisuuden aloille. Meitä Replicolaisia yhdistää intohimo tai vähintäänkin palava kiinnostus materiaalitekniikkaa ja käyttövarmuuden parantamista kohtaan. Olemme luonteeltamme reippaita ja

© Replico Oy 2024