Osaksi Replicon tiimiä?

Rekrytoimme jatkuvasti palvelukulttuuriimme soveltuvia uusia Replicolaisia

Jätäthän avoimen työhakemuksesi ja liity osaajaverkostoomme,  mikäli Replico vaikuttaa sellaiselta työyhteisöltä ja yritykseltä, jossa näkisit kukoistavasi tulevaisuudessa.

Kerro avoimessa hakemuksessa itsestäsi, osaamisestasi ja toiveistasi työkuvioiden suhteen.

Olit sitten vastavalmistunut tai kokeneempi konkari kutsumme kaikki kiinnostavat ehdokkaat etätapaamiseen vaihtamaan ajatuksia tulevaisuuden näkymistämme sekä miten ne kohtaisivat sinun urapolullasi. Toki voit myös suoraan soittaa tai laittaa meille sähköpostia, jos se tuntuu sinusta luontevammalle.

Jätä avoin hakemuksesi täällä.

Tervetuloa mukaan porukkaamme!

 

Muut ajankohtaiset

Kokenut NDT-tarkastaja/asiantuntija (Suomi)

Haluatko olla osa palveluhenkistä asiantuntijatiimiä? Haemme kokenutta NDT-osaajaa kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen vahvistamaan tiimiämme Etelä- tai Länsi- Suomen alueelle. Työskentelet osana asiantuntijatiimiä, joka tuottaa monipuolisia palveluita Suomen teollisuussektoreille. Tyypillisiä tarkastuskohteita ovat muun muassa kattilat, putkistot ja säiliöt sekä turbiinit kaikilla teollisuusalojen sektoreilla. Tuotamme korkealaatuisia elinkaarenhallintaan liittyviä tarkastuspalvelukokonaisuuksia, aina suunnittelusta loppuraportointiin. Työn kuva on pääasiassa tarkastusten toteuttamista sekä tarkastustulosten

© Replico Oy 2023